CZ: kto nemá rád labute?

, , 2 comments

Mám obdobie čiernobieleho fotenia. (Všetky fotky by mali byť čierne ale niekde na ceste ich nahrávania na blog zhnedli. Hm.)Nedostatok farby ma upokojuje. Sústredím len na dej/obraz. A ešte tak maskujem neschopnosť dokonalo nastaviť vyváženie bielej. Fotky sú ešte zo silvestrovskej Prahy. Keď už sme tam s Biou išli tak sme sa trochu prešli aj po meste hoci centrum bolo katastrofálne, stavím sa, že toľko ľudí nie je ani v Číne. Najradšej to mam na nábreží. Aj Bii som vysvetľovala ako ma fascinuje, že v Prahe má človek na prechádzke po nábreží kontakt s Vltavou, lebo je na úrovni rieky, zatiaľ čo v Bratislave sa na Dunaj dá pozerať len z výšky. Potom som si začala fotiť labute. Že vraj ľudia nemajú radi fotky, na ktorých nie sú ľudia. Možno labute by mali rady fotky labutí. Ja ich beriem ako celok série. Priznám sa, tiež ma málokedy zaujmú fotky, na ktorých nie sú ľudia. Ale nájdem aj výnimku ako napríklad fotky Bratislavy. Rada si pozerám fotky Bratislavy, ktoré som nefotila ja. Zaujíma ma, čo si tu ľudia fotia a ako vidia moje mesto.





 

 


  



oni majú radi labute

Inač úplne vidno na blogu, že je skúškové, lebo sa mi zvýšila návštevnosť aj počet followerov. Diky. Ale choďte sa aj učiť ;)

2 comments:

  1. Fotky jsou pěkné a atmosférické,věř mi, že v Číně bys nic takového pomalu ani nevyfotila:D Fotky labutí se mi líbí nejvíc, asi proto, že je sama ráda fotím..:))

    ReplyDelete
  2. veľmi pekné fotky prahy, katka :) čiernobiela ma upokojuje. a labute na týchto fotkách sú super!

    ReplyDelete