PHOTO: Bratislava zhora

, , 7 comments
Závidim študentom stavebnej fakulty STU, že majú takýto výhľad každý deň! Zároveň je to ale trochu nepraktické, najmä keď sa minimálne desať ľudí potrebujete urýchlene dostaviť do učebne na dvadsiate druhé poschodie a všetký výťahy sú už obsadené.

A zas moja škola sídli na nábreží Dunaja a milujem, keď sa cez vyučovanie môžem pozerať von na to ako tečie rieka a ľudia venčia psy na protiľahlom brehu. Mám veľmi rada tú budovu (tá modrá hneď pri Starom Moste) pretože je to stará historická budova, ktorá bola v medzivojnovom období vojenským veliteľstvom.
Často ju prirovnávam Rokfortu z HP, pretože má nekonečné množstvo chodieb, rôzne tajné schodištia a dokonca aj vežičky, kde "sídlia" psychológovia! Nedávno nám tam spravili sexi zasklené átrium s ružovou podlahou, ktoré je... absolútne nevyužiteľné. Pretože v zime je tam zima sedieť a v lete sa už neučí. 

Škoda, že ak nemáte priateľov alebo známych, tak sa na takéto skvelé miesta nedostanete. Ale! M_P_BA občas organizuje exkurzie na rôzne super miesta tak sledujte tu. Ja sa už neviem dočkať ich prvej jarnej vlastivednej vychádzky :)





  


7 comments:

  1. BA je super, zakaždým tam idem s radosťou :)

    ReplyDelete
  2. :-O no šš.. to jako fakt takhle fakulta ve výšinách? úžasné!
    fotk super :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aj ja som si vzdy myslela, ze to je nejaka administrativna budova...naozaj neobvykle :)

      Delete
  3. Ja sa na tom kopci ani nemám na čo pozerať, sme tam na samotke :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ale vy tam mate taku siet podzemnych chodieb zas :D

      Delete