PHOTO: Spring, remember?

, , 2 comments
Neviem prečo, ale vždy keď som v reštaurácii, tak mám v hlave milión nápadov o čom by som sem písala a keď prídem domov, tak sa mi zrazu zatemní v hlave a neviem odkiaľ mám začať. Takže kým dám dokopy svoje myšlienky ukážem vám nejaké fotky z posledného fotenia doma na Slovensku. Ehm, fotilo sa v apríli ale akosi som potrebovala viac času na spracovanie. Nerada upravujem fotky, keď nemám na to správnu náladu.


 









Zistila som, že tu pomaly kreatívne chradnem. Nie je tu nič kultúrne zaujímavé...a vlastne ani nemám čas na takéto buržoázne aktivity, voľné chvíľe väčšinou prespím :D Nemám inšpiráciu na fotenie a ani žiadne modelky/ov. Teda už som sa dohodla s mojimi litovskými spolubydlami (sú pár), že niečo nafotíme ale každý z nás ma iný pracovný rozvrh. Našťastie zajtra odchádzame na dva dni preč na výlet niekam ďaleko pozrieť "ghost towns". Tá smutná časť je, že šoférovať bude Mexičan Mario. Ten, ktorý sa ma pred pár týždňami snažil opiť vodkou a zbaliť :D Tak mi držte palce, lebo pravdepodobne budem sedieť na mieste spolujazdca a bojím sa, že ma bude chytať za kolienko a podobne. 

Ešte vám musím prezradiť, že som tento týždeň dostala oneskorený narodeninový balíček od mojej sestry a okrem iného tam bol aj jej starý iphone (nemôžem z neho volať a musím ho nabíjať každý deň), ktorý som celý týždeň nedala z ruky. Takže od teraz je zo mňa plnohodnotný hipster a môžete ma stalkovať aj na instagrame. Tí, čo ste sa tiež dostali do osídiel iphonu, nechajte mi v komentároch tipy na dobré aplikácie a hry! 

2 comments:

  1. Na úpravu mobilných fotiek určite vsco aplikáciu a nie instagram filtre ;)

    ReplyDelete