USA: Život vo Flying Saddle Resort

, , 3 comments

Dnes som mala voľno a mala som ísť na bicyklový výlet, ale strašne prší, dokonca boli hlásené búrky a krupobitie :(.  Bála som sa, že za mnou každú chvíľu príde Poliak Sebastian a začne ma presviedčať, že to nič nie je a musíme ísť (je tak trochu extrémista, ktorý rád chodí do lesa v podobnom počasí. Sám). Nakoniec prišiel ale bol v pohode a dokonca mi doniesol pečivo, ktoré mu ostalo z raňajok v reštaurácii.
Keďže je tak škaredo a nemám čo robiť, lebo ono sa tu „v interiéri“ fakt nedá nič robiť, tak som sa rozhodla ukázať vám ako si tu nažívam. Mám celkom luxusné ubytovanie, až na to, že som si to tu musela trochu umyť a dodekorovať, lebo apartmán bol dosť špinavý po predošlom obyvateľovi... Ako som spomínala v prvom článku, mám vlastnú izbu a v samotnom apartmáne (alebo v byte) bývame traja: Ja a strašne milý pár z Litvy. Celkom sme si sadli. Rozumieme si od prvej chvíle. Arunas je strašne vtipný a Ieva je milá a ochotná. Apartmán je celkom luxusný na to, že zaň platíme len 35 dolárov týždenne. Minulý rok v Colorade som platila 2x viac a mali sme spoločnú nechutnú kuchyňu pre 15 ľudí a museli sme si ešte platiť aj za pranie. Poviete si, že je to aj tak veľa...no na Ameriku/ túto oblasť asi to najlepšie, čo môžem mať, keďže neplatíme za energie, za pranie ani za ten úbohý internet.


V izbe mám dve postele, (takže môžete prísť na návštevu :D) mega šatník, po ktorom som vždy túžila a už som v ňom dokonca strávila noc. Bola som opitá a chcela som sa skryť pred jedným Mexičanom, ktorý ma stále nalieval vodkou, tak som si myslela, že keď sa po tme zavriem vo svojej izbe do šatníka, tak ma nenájde. :D Ráno som sa zobudila v pyžame pod dekou v šatníku a musím povedať, že som sa cítila lepšie, ako na tom mäkkom vŕzgajúcom matraci, čo tu mám. 

budova, v ktorom sú 4 byty a v ktorej všetci bývame
môj pokus o dodekorovanie obývačky dopadol katastrofálne. Všetky krúžky v priebehu 3 dní odpadli...

...tak skončili v kuchyni :D
z toho okna je najlepší výhľad na západ slnka a iné prírodné javy
  
už som sa zoznámila aj s lokálnym pivom (india pale ale). Pako je maskot pivárne :) Po šiestich pivách je pako každý.

spomínaný šatník :D
spolubydlá sa snažia chytiť signál na parapete
a takto vyzerám v rovnošate, keď jem na raňajsky ovsenú kašu (čelenka nie je súčasť rovnošaty)

3 comments:

  1. aka si zlatááá :) a s tým šatníkom a mexičanom ma rozosmialo :D

    ReplyDelete
  2. čelenka je awesome ! mám rada tieto zdobené stuhy :D
    Amerika nie je môj sen žiadnym spôsobom, ale taak ti závidím nové prostredie momentálne :D Ja idem obhrýzať steny od vanderlustu.. :D

    ReplyDelete
  3. milujem tvoje cestovateľské zážitky a zápisky, stále sa pri nich chechtám :D

    ReplyDelete