FUN: Swing time, baby!

, , 5 comments
bola som nielen za objektívom!
Asi by už bolo na čase sem niečo napísať, aby si moji verní čitatelia nemysleli, že som skolabovala a umrela niekde medzi Devínom a Bratislavou (na behu, o ktorom som tu naposledy písala). 11,6 km zabehla za 1 h 20 min. Ako nešportovkyňa som na seba mimoriadne pyšná. Atmosféra na behu bola skvelá, po ceste som stretla aj bežiace banány, vojakov (bežali s plnou výbavou), rodičov s kočíkmi, bežcov so psami, psov s bežcami, či bežca v tých smiešnych prstových topánkach, ktorý nimi ťapkal o asfalt. 

Vďaka môjmu kamarátovi, som mala včera fotografickú premiéru na Swing Time v KC Dunaj! V polke večera sa mi vybili baterky na blesku (hanbím sa za to!), ktorý som si požičala od Calwen, tak som nejak improvizovala a vzniklo to, čo je na stránkach Swing Time. (Okej, ľudia to lajkujú, tak to nebude až také hrozné...). Celý večer som sa cítila ako Nick z Veľkého Gatsbyho - pozorovateľka veľkolepého večierka. Ľudia ma nepoznali, ale bavili sa so mnou. Bohužiaľ po pol noci sa to zvrtlo ako na každej párty a zrazu som sa ocitla vo víre opitých a bujarých ľudí. Orchester odišiel domov a začal hrať DJ (celý večer som stála pri reprákoch, au!). Celkom zaujímavý zážitok...vždy sa zo mňa po polnoci stane jeden z tých ľudí, ale tenokrát som bola na druhej strane. A bolo to desivé. Takisto som zistila, že práca producenta, nie je med lízať. Ozaj, keď už sme pri producentoch... tento týždeň som zistila, že Sandra Leopardová neumrela a pracuje v produkcii!

Pár ukážok z piatkovej noci. Čo vy na to? Hot or not?

 n     
                               

Ináč ten môj kamarát je taktiež fotograf a rozbieha lifestylový blog. Hľadá prispievateľky a prispievateľov a taktiež modelky a modelov na propagačné fotky, tak ak sa chcete zviditeľniť alebo predviesť svoj talent, 
napíšte mu :)

sa so mnou chceli odfotiť :D

5 comments:

  1. Moc krásně nasvícené fotky, jsou naprosto profi:))

    ReplyDelete
  2. super fotky! a jak řikáš po půlnoci se to vždycky zvrhne :) a to o Sandře mě rozbilo :D :D

    ReplyDelete
  3. Ale stále nechápem akoto, že sa vybili, veď boli nové, prepáč :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ale úprimne si myslím, že tn blesk tomu nechýba. Tá posunutá exposure je podľa mňa vkusná a s tými červenými záclonami v pozadí vyzerá luxusne ;)

      Delete
    2. moja chyba, ze si nezoberiem nahradne :D

      Delete