Udalosti posledných dní

, , 7 comments
Ma hrejú na duši. Ou, aké klišé. Ako inač vyjadriť môj momentálny duševný stav? Skúsim fotkami, keď mi to nejde slovami.

1. Fotenie s Peťou
Na prvé stretnutie mi doniesla ručne vyrobené naušničky! Už dlho ma nikto tak milo neprekvapil (naposledy spolužiačka s domácimi malinovými makronkami.) Na druhom stretnutí sme už fotili. Som zvedavá, či ju ešte niekedy uvidím, keďže to pre ňu musela byť dvojhodinová drezúra :)) ("bradu hore, vystri sa, nedýchaj!")




2. Splav na Malom Dunaji

Celkom spontánna udalosť dohodnutá deň vopred, čo sa mi často nestáva. Vo Vrakuni postavili nové mólo z čoho som nadšená, lebo sa dá využiť určite aj na také večerné vysedávanie a kopkanie nohami do vody. Splav sa vydaril, kývali nám z brehu rybári, kývali nám deti a my sme len veslovali a veslovali, lebo nám fúkalo a mňa doteraz bolia ramená.




3. Dala som si záväzok, že budem fotiť stále a vždy keď to bude možné a v piatok to bolo možné. Tiež máte niekedy pocit, že by ste niečomu chceli venovať viac času, ale určité okolnosti vám to nedovolia?




4. Ďalej ma teší aj naša záhradka, kde síce nič nepestujem, ale musí tu byť predsa niekto, kto zdokumentuje pestovateľskú činnosť mojej maminy. Moja maminka je hrdinka, aha!


7 comments:

  1. Ty si koza! Tak to dúfam, že sa ešte uvidíme!

    ReplyDelete
  2. foť foť lebo pekne fotíš :)

    ReplyDelete
  3. Ten záväzok so stálym fotením si dávam aj ja :D Aspoň jednu fotku každý deň.
    ... no niekedy nie som schopná splniť ani túto métu. Hanba mi :D

    ReplyDelete
  4. Slečna Petalka z prvej foto je moja srdcovka, najväčšia sympaťáčka :))

    ReplyDelete