hav ar ju

, , 1 comment
Je 16:16 a prave som v miestnej kniznici (spominala som, ze je 100x modernejsia ako akakolvek kniznica v BA? Okrem mozno univerzitnej...ale tato je ZADARMO) a mam 15 minut na to aby som napisala tento prispevok. Moj tablet je bohuzial strasne pomaly a nespolupracuje so mnou pri blogovani.
Stale nemozem uverit tomu, ze som tu uz vyse mesiaca! Uz som sa tu uplne udomacnila, okrem karty do kniznice mam uz aj kreditnu kartu americkej banky a nakupnu kartu do miestneho supermarketu (vdaka ktorej ziskam naozaj nejaku zlavu v momente nakupu, na rozdiel od nasej trapnej tesco clubkarty). A ani za jednu z tychto kariet som nemusela platit! AMAZING!
Dnes bol a bude asi moj najvykonnejsi den v historii celeho mojho pobytu v Durangu. Rozhodla som si najst druhu pracu, lebo pri tomto sposobe zivota (navsteva miestnych second handov 2x tyzdenne) skrachujem, haha. Takze dnes dopoludnia som absolovala trening v druhej praci (stale je to housekeeping, cize upratovanie hotelovych izieb) pod taktovkou  Mexicanky Adely, ktora ma doma 5 deti (resp. uz chlapov) a tak som mala moznost si precvicit moju spanielcinu. Ole guacamole! Na zaciatku mi robilo problem prepnut sa z AJ do SP a potom na obed do SK ale je to skvely trening.  Alebo sa zachvilu naucim spanglish: "Dejan el vacuumer aqui, please." Po praci som isla do seconhandu (ach, Kata!) a kupila si tielko za dolar (ach, Kata!) a presla sa po meste lebo bolo po dazdi a vyslo slnko a bol to uzasny pocit a teraz som tu, v kniznici a za pol hodinu zatvaraju a uz mi zostava len 6 minut na napisanie blogu. A potom sa chystam navstivit jeden salon, nie kadernicky ani striptizovy ale...o tom nabuduce (maybe :D).
Pripajam fotky, ktore sa mi podarilo nazbierat za ten cas co som tu, ako to tu vyzera v meste.







Ach, nejak mi tu mrzne ten pocitac a nestiham pridat viac fotiek tak nabuduce. Tak si vychtutnajte kontrast medzi poulicnym umenim a vylohu podniku s Budweiserom.


1 comment:

  1. haha ten záver znie velmi lákavo :-D som zvedavá!

    ReplyDelete