WWW: Túlačky

, , 2 comments

Viete, čo rada robím, keď nič nerobím? Túlam sa. Reálne (ako tu na obrázku) a aj virtuálne. Keďže je vonku momentálne škaredo a mňa čaká zajtra posledná štátnica, tak mi nezostáva nič iné, než sa túlať v papučiach po internete. Tak aj vznikla look at sekcia na blogu. Pridávam tam rôzne stránky, ktoré sa mi v záložkách prehliadača podarilo nazhromaždiť za určitý čas. Niekedy sa mi podarí urobiť kolekciu na určitú tému ale tentokrát tu mám zmesku užitočných a nie-až-tak-užitočných stránok.

Úplne najsuper vec je táto stránka, prostredníctvom ktorej si môžete sťahovať youtube videá a ukladať si ich ako .mp3. Netreba nič inštalovať, nie sú tam žiadne vyskakujúce reklamy, stačí len skopírovať odkaz na video a do pár minút sa to skonvertuje. 

Tu si môžete vyrobiť svoj vlastný papier. Čo to  znamená? Môžete si vybrať s rôznych vzorov ako kockovaný, linajkový, bodkový papier a prispôsobiť si veľkosť vzoru. (Tip: vytlačte si bodkovaný papier a na nudných hodinách/prednáškach v škole vytvárajte obrázky spájanim bodiek :D)

Nedávno som narazila na tento slovenský vegetariánsky blog. Nie som vegetariánka, ale zeleninu mám rada. Páči sa mi prehľadnosť - hneď vidím, aké ingrediencie potrebujem a takisto sú tam veľké jasné fotky, takže vidím, ako jedlo vyzerá ... (ach už, slintám, dva dni som sa nenajedla, taká som nervózna zo skúšky!)

Toto je nebo všetkých maškrtníkov! Nemám k tomu viac čo povedať. Možno len, že priberiete už len z pohľadu na tú stránku...

A akú farbu má vaša koža? Tu je vzorkovník. Potom mi napíšte.

Najkrajšie a najdokonalejšie pohyblivé obrázky: TU! Aj časť FAQ stojí za to, haha.

To najlepšie nakoniec, videla som to u Ivky na FB a musím sa s tým podeliť ďalej - český interaktívny film! Konečne zistíte, aké to majú chalani ťažké, zbaliť nejaké dievča. Príznám sa, že mne sa ju ešte nepodarilo pobozkať, vždy mi ušla. Znie to divne, ale pochopíte, keď uvidíte. :D


Have fun.

2 comments:

  1. Ja sa nečudujem, že sa nedarí :D Tá baba je super, ale ten chlap je super annoying nech sa robí čo sa robí :D:D

    ReplyDelete
  2. Super fotka ( ta poslední ! :D )

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    ReplyDelete